Date: 2022-01-09 20:00:00
From: rpt@desudoli.cz
Subject: Nevakcíny
To: dalnopis@desudoli.cz
Tags: zdraví věda politika
Desc: Proč se nechci nechat očkovat?

Nevakcíny

Na lze dohledat mnoho neoficiálních informací o vakcínách na Covid 19 a jejich negativních účinků. Od počátku jsem měl podezření a nechci se nechat očkovat. Nevyzkoušená nevakcína a experimentální, nová technologie. Nevakcína, protože jde o genovou terapii.

Co mě přesvědčilo, byla 2 videa, která shodou okolností postnul Kurgan na svých stránkách.

První obsahuje prohlášení dr. Roberta Malonea. Dr. Malone je vynálezce mRNA technologie, sám je očkován a na tomto videu shrnuje, jaká nebezpečí nevakcína představuje a proč vystupuje zejména proti očkování dětí. Důvody jsou následující:

  1. Technologie je neprověřená a nedostatečně otestovaná.
  2. Ví se, že může mít negativní vliv na srdce, nervovou soustavu a mozek, reprodukční orgány a co je nejhorší, ovlivňuje imunitu. Jsou důvody domnívat se, že činí organismus náchylnější vůči jiným virům a bakteriím.
  3. Změny provedené vakcínou jsou nevratné.

Není žádný důvod očkovat děti a, jak uvidíme dále, ani pro dospělé nestojí risk za případné benefity.

Na druhém videu je rozhovor dr. Josepha Mercoly s podnikatelem Stevem Kirschem. Kirsch je docela zajímavá postava. Je to člověk, která má peníze. Když celá pandemie začala, dal dohromady skupinu vědců, která vypracovala určitá zdravotní doporučení, především profylaxii. Nebyl žádným odpůrcem vakcín, sám se nechal očkovat a doporučoval očkování každému v rámci prevence proti Covidu. Až do chvíle, kdy k němu během lockdownu chodili lidé, kteří měli po vakcíně problémy sami nebo někdo z jejich příbuzných, včetně úmrtí.

To se nakonec nedalo ignorovat a Kirsch se rozhodl prozkoumat otázku vakcín. Zjištěné způsobilo, že přišel do tábora odpůrců vakcinace. Výsledkem bylo, že ho opustili všichni najatí vědci, přišel o spoustu známých a přátel. A taky o peníze, nikoliv nepatrnou částku.

Výsledkem jeho zkoumání je zpráva založená na údajích z VAERS (tam se sledují kontraindikace všech vakcín). Na VAERS vakcíny proti Covidu jasně vedou v porovnání s ostatními vakcínami. Podle metodiky samotné CDC vypočítal skutečný počet případnů kontraindikací, hlavně úmrtí, neboť za ta desetiletí, co VAERS funguje, je známo zdaleka ne všechny případy se reportují. Zjistil, že koeficient je 41. To znamená cca 150 000 úmrtí na vakcínu v době uveřejněné zprávy.

V té době bylo kolem 800 000 úmrtí na Covid. Přesněji řečeno s Covidem, což je malý, ale důležitý rozdíl. S Covidem znamená tzv. komorbidity čili, že Covid nebyl jediný problém, který dotyčný měl. V Itálii se dělala studie, kolik lidí zemřelo přímo na Covid samotný. Zjistilo se, že asi 2%. Kirschův spolupracovník, odborník na statistiku odhaduje, že skutečný počet úmrtí na Covid je vyšší, asi 10%. To v případě USA znamená 80 000 úmrtí v době vydání zprávy. Proti tomu stojí 150 000 úmrtí na nevakcíny.

Snažil se se zprávou seznámit vedení CDC, včetně autora metodiky výpočtu skutečných případů z údajů VAERS. Ticho po pěšině. Nikdo nepslouchal, nikdo nechtěl poslouchat. Ani poté, co vypsal odměnu 1 000 000 USD tomu, kdo dokáže, že je jeho zpráva chybná. Nabídka stále platí.

Co k tomu dodat? Těžko se vyhnout dojmu, že úředníci, kteří by se měli starat o veřejné zdraví, se o veřejné zdraví příliš nestarají. Váže je nějaká jiná agenda. Bohužel, od nich opisují nejen americká, ale i všechny ostatní vlády, včetně naší.

EOF